Åsnens rökeri

Åkes hemlagade
7 juni, 2017

Åsnens rökeri

fisk

NÄRPRODUCERAD INSJÖFISK FRÅN ÅSNEN

Åsnens Fisk & Vilt har sitt ursprung att fiska i de fina insjöarna som finns runt Åsnen! För att få ut mesta av smaken har vi rökt fisk under alla år! Vi röker dels den fisk vi själva fiskar och fisk ifrån fiskauktionen i Göteborg! På senare tid att vi börjat röka viltkött! Eftersom vi tar viltköttet ifrån lokala jägare i Jämtland vill vi att smaken skall vara något utöver det vanliga.

Åsnens Fisk & Vilt har brett sortiment av varmrökt och kallrökt, gravat, färskfisk, skaldjur och vilt. Vi laborerar med tider, temperaturer, och kryddningar, allt för att kunna erbjuda nyheter i sortimentet år från år. I rökeriet finns toppmodern och tekniskt avancerad utrustning för kallrökning av exempelvis lax i olika former. Mycket av produktutvecklingen är nu inriktad på just kallrökning. Utöver den fisk som kommer från Åsnen erbjuder vi lax från Norge och fjällröding från Norrland.

Åsnens Fisk & Vilt är din nära producent och leverantör av närproducerad fisk. Viltkött är en gammal familjetradition från 1915. För oss är det av högsta vikt att upprätthålla en genuin känsla och stolthet för produkterna vi levererar. Vår anfader skulle aldrig tillåta något annat!