Linnés Mathus SäljkanalerDu får en egen butik på linnesmahus.se. Butiken innehåller en kort presentation om ditt företag. En presentation om dina produkter och vad det är som är unikt med det du producerar. GPS koordinator på vart du finns med din produktion och några bilder från gården, produktionen eller annat som ger en bra feeling över det företaget producerar.

Här exponerar vi med bilder dina produkter som besökaren kan läsa om och plocka i sin varukorg. Här finns fakta och information om produkterna med priser etc. Det ingår en egen orderadministration för dig för att bekräfta beställningar

Åkes gårdsbutik
Linnes Mathus - Konsument -


Företag B2B är din nya försäljningskanal till Restauranger. Linnés Mathus har kartlagt restauranger i företagets upptagningsområde, Småland, Blekinge, Halland och Skåne.

Väljer du MATHUSONLINE så har du en möjlighet att sälja livsmedelsprodukter och göra affärer med över 3 000 restauranger. Linnés Mathus kommunicerar med partners till utvalda krogar och genom webbplatsen MATHUS.SE kan restauranger handla och välja fritt bland Linnés Mathus närproducenter. Du avtalar aktuella produkter, kapacitet, priser och logistiklösningar i samtal med en representant hos Linnés Mathus Försäljning. Det ingår en enkel leverans och orderadministration för bekräftelse av orderbeställningar.

Producenterna sida
Linnes Mathus - Företag -